[국제교류처]|2020 Global Korea Scholarship(GKS) Application Guidelines for Graduate Degrees
Dear Prospective GKS-G applicant,

Thanks for your interest in UOU and participating in 2020 GKS-G Scholarship program.

Attached are the application guidelines for the 2020 GKS-G Scholarship for our university. Please submit your application form and other supporting documents to me any time before March 18th, 2020. You can find all of the information needed to fill out this form in the attached application guidelines.

The deadline, for all eligible applicants for the 2020 GKS-G Scholarship application with supporting documents, is March 18th, 2020. Please note that we do not receive any late applications. You should check, in advance, the delivery time of the international mailing service that you are going to use so that your application documents do not arrive later than this date. Please send a physical copy of your application and all supporting documents to the mailing address below.

Mailing Address
Mr. Won-kyo JUNG, M.A.
Deputy Director
University of Ulsan
Office of International Affairs & Education (43-203)
93 Daehak-ro, Nam-gu, Ulsan 44610, Korea
Phone: +82-52-220-5952

Regarding course information, you can search related courses at the following link.

As for details on the faculty, please visit the following link and choose the department that you are interested.

You should indicate the field of study that you would like to pursue in the department on the study plan, so a proper faculty member can be your advisory professor if you are accepted.
Feel free to contact me if you have any questions.