[국제교류처]|Notice of Mask distribution for Foreign students
< Notice of Mask distribution for Foreign students>

Foreign students can't buy masks at the Korea pharmacy.
For this reason, Internatioanl office will distribute masks for foreign students.
If you want to get mask, please come to the international office.
Before you get the mask, you should finish the survey for Corona Virus.
Please refer to the information below.

● These masks are for UOU's foreign students.
    They should finish a survey form for Corona.
● You can get 2 masks per one person in a week.
● Please come to the International office(43-203), Min Ji-Kim.
● Time: 9:00 ~ 18:00( on friday will close 17:00)
※ You can't get a mask for another student.